top of page

CINEKID

TIK TIK TOK / stop-motion installatie

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • Pinterest Black Square

delen

TIK TIK TOK - INTO THE GREAT WIDE OPEN

Dit is een van de animaties die ik heb gemaakt voor een installatie die  Inti Mego en ik samen hebben ontwikkeld voor het muziekfestival Into The Great Wide Open.

De installatie is  voor  jonge kinderen vanaf 1 jaar en bestaat uit 5 vogelhuisjes, die bevestigd zijn aan bomen. In elk van de huisjes zie je een wollen wereldje met een kort verhaal over het Wollen Wolken Volkje, allemaal handmatig en stop- motion geanimeerd.

ANDERE FESTIVALS

augustus ’14 – mei ’17 `Na de aftrap op ITGWO wordt de installatie regelmatig vertoond op andere locaties. Zo heeft hij gedraaid tijdens het Cinekid film en televisie festival  in Amsterdam.

Hierna reisden de huisjes mee met het Fantastisch Kinder Film Festival, door heel Nederland! Vervolgens hebben we ze ten toon gesteld op het Tweetakt/ Kaap festival in Utrecht, waar de huisjes weer helemaal thuis waren terug in de natuur. Als laatste mochten ze deel uit maken van een mooie expositie in de Vrijstaat in Utrecht. Er liggen nog een aantal mooie vertonings plekken in de planning dus wie weet kom je het Wollen Wolken Volkje ooit nog 's tegen.

CREDITS

SCRIPT & REGIE:

Zaou Vaughan, 

Inti Mego

DESIGN EN ANIMATIE:

Zaou Vaughan,

VOICE OVER:

Anne Marij Postel

STEM:

Geert Glas

MUZIEK:

Erik Verkoyen

bottom of page